Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Numra me rendësi - Prishtina

Policia 92 ose 112 nga Vala
Stacionet e Policisë Nr. 1. - 038 504 604 ext. 5059
Nr. 2. - 038 504 604 ext. 6748
Nr. 3. - 038 504 604 ext. 6796
Nr. 4. - 038 504 604 ext. 2997
FSK (Shtabi i përgjithshëm) 038 543 555
ZJARRËFIKËSAT 93, ose 933 nga Vala,
038 548 005
NDIHMA E SHPEJTË 038 500 094, 038 542 404
QENDRA KLINIKE UNIVERSITARE - Prishtinë 038 500 600
ENTI STOMATOLOGJIK 038 548 736
MJEKËSIA FAMILJARE 1 038 234 722
MJEKËSIA FAMILJARE 2 038 23 289
MJEKËSIA FAMILJARE 3 038 517 434
MJEKËSIA FAMILJARE 4 038 233 715
MJEKËSIA FAMILJARE 5 038 553 965
MJEKËSIA FAMILJARE 6 038 553 844
MORGU I SPITALIT 038 553 113
KMDLNJ 038 249 006
KRYQI I KUQ NDËRKOMBËTAR 038 249 114
STACIONI I AUTOBUSAVE 038 550 011, 038 540 142
STACIONI I TRENIT 038 518 449
HEKURUDHAT 038 536 355
KEK - Shërbimi i kujdestarisë 038 227 842
UJËSJELLËSI PRISHTINA 038 541 211, 038 540 621
UJËSJELLËSI BATLLAVA 038 540 748
TERMOKOSI 038 543 210
NDËRMARRJA "PASTRIMI" 038 554 143
TRAFIKU URBAN 038 553 511
NDERMARRJA PUBLIKE BANESORE 038 523 011
HIGJIENO TEKNIKA 038 525 191
HORTIKULTURA 038 248 071, 038 248 072
KOMUNA 038 230 900
INSPEKSIONI 038 231 760
DREJTORATI PËR MBROJTJE CIVILE DHE EMERGJENCE 038 245 666, 038 245 777
DREJTORIA PËR TOKË NDËRTIMORE 038 224 056

*Nuk mbajmë asnjë përgjigjësi nëse në ndërkohë subjektet e lartëcekura për ndonjë arsye te caktuar ndryshojnë numrat kontaktues.

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

 

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in