Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Numra me rendësi - Kamenicë

Policia 92 ose 112 nga Vala
0280 72 390, 0280 72 265
FSK (Shtabi i përgjithshëm) 038 543 555
ZJARRËFIKËSAT 93, ose 933 nga Vala,
0280 71 583
NDIHMA E SHPEJTË 94
SHTEPIA E SHËNDETIT 0280 72 008
KEK-u 0280 71 571, 0280 71 572
HIGJIENO TEKNIKA 0280 72 438
KRYQI I KUQ 0280 71 213
GJYKATA KOMUNALE 0280 71 509
GJYKATA PËR KUNDËRVAJTJE 0280 71 659
KUVENDI KOMUNAL 0280 71 969
INSPEKSIONI 0280 71 101
ZYRA PËR PUNËSIM 0280 72 383
ZYRA PËR BARAZI GJINORE 0280 72 479

 

 

 

*Nuk mbajmë asnjë përgjigjësi nëse në ndërkohë subjektet e lartëcekura për ndonjë arsye te caktuar ndryshojnë numrat kontaktues.

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

 

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in