Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Numra me rendësi për qytetarët e Malishevës

Policia 038 569 007, mobil 112
FSK 038 569 061
ZJARRËFIKËSIT 038 569 038
EMERGJENCA NË QKMF "Shpëtim Robaj" 038 569 216
GJYKATA KOMUNALE 038 569 011
GJYKATA KOMUNALE PËR KUNDËRVAJTJE 038 569 037
QENDRA PËR PUNË SOCIALE 038 569 004
POST TELEKOMI I KOSOVËS - PTK 038 569 028
AUTORITETI PYJOR I KOSOVËS (dega Malishevë) 038 569 156
GJIMNAZI "ABDYL FRASHËRI" 038 569 261
KOMUNA - Drejtoria për Mbrojtje Civile dhe Gatishmëri Emergjente 038 569 038
RADIO MALISHEVA 038 569 222

 

*Nuk mbajmë asnjë përgjigjësi nëse në ndërkohë subjektet e lartëcekura për ndonjë arsye te caktuar ndryshojnë numrat kontaktues.

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

 

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in