Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Numra me rendësi për qytetarët e Mitrovicës

Policia 028 32 566
FSK (Forcat e Sigurisë së Kosovës) 028 38 550
ZJARRËFIKËSAT 028
SHTEPIA E SHËNDETIT 028 30 745, 028 31 948
INSTITUTI I SHËNDETIT PUBLIK 028 33 313
KEK-u 028 33 396, 028 33 669
UJËSJELLËSI 028 33 707
NDËRMARRJA PUBLIKE "MAGJISTRALA" 028 38 110
MINIERA TREPÇA 028 31 233, 028 31 051
MUZEU I QYTETIT 028 30 321
SHKOLLA E LARTË TEKNIKE 028 34 179
GJIMNAZI "FRANG BARDHI" 028 30 747
SHKOLLA FILLORE "NONDA BULKA" 028 22 434
KOMUNA CENTRALI 028 32 104, 028 32 925
KOMUNA - Administrata e Përgjithshme 028 31 125
KOMUNA - Zyra për arsim 028 30 521
KOMUNA - Zyra për Kadastër dhe Gjeodezi 028 33 714
KOMUNA - Zyra për Buxhet dhe Financa 028 32 827
KOMUNA - Zyra për Bujqësi dhe Mbrojtje te Ambientit 028 30 189
KOMUNA - Zyra për Ekonomi dhe Zhvillim 028 33 828
KOMUNA - Zyra për Planifikim dhe Urbanizim 028 31 305
KOMUNA - Zyra për Shëndetësi dhe Mirëqënie Sociale 028 30 199
KOMUNA - Zyra për Mardhënie me Publikun 028 30 366
KOMUNA - Inspekcioni 028 31 888

 

*Nuk mbajmë asnjë përgjigjësi nëse në ndërkohë subjektet e lartëcekura për ndonjë arsye te caktuar ndryshojnë numrat kontaktues.

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

 

Flete te verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in