Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Art & Kulturë (39)
CD & DVD shop, Fotograf, Instrumente Muzikore
Artizanate & Argjentari (25)
Artar, Dyqan Orësh, Orëtar
Automobil & Auto servis (136)
Kontrollimi teknik i automjeteve, Auto limar & Auto ngjyrosës, Autodiagnostika
 
Bujqësi & Blegtori & Peshkatari (29)
Barnatore bujqësore, Fruta & Perime (Rritje, prodhim & kultivim), Makina & Mjete tjera bujqësore
Edukim & Trajnim (101)
Shkolla & Kurse Profesionale, Kurse të gjuhëve te huaja, Shkolla te mesme
Elektrikë & Elektronikë (112)
Energji solare, Korektor & Invertor, Teknikë e bardhë
 
Ente & Shërbime publike (117)
Institucionet Qendrore te Shqipërisë, Komunat e Kosovës, Organizata Politike & Ideologjike
Inxhinieri Mekanike & Metalurgji (106)
Tuba çeliku, Perpunim i metaleve, Ofiqina mekanike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion (270)
Telefona mobil (shitje & servisim), Konsulent Kompjuterësh, Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese
 
Media & Shtyp (159)
Gazeta & Revista, Shtypshkronja, Shtepi Botuese
Modë & Përkujdesje (49)
Fashion, Dizajn & Modë, Syze Dielli, Qendra Fitnesi
Ndërtimtari & Konstruksion (293)
Studio Projektuese, Inspektime & Kontrollime te cilësisë, Firma & Ndërmarrje ndërtimore
 
Plastikë, Gomë & Materiale kimike (17)
Goma, Tuba plastike, Prodhime nga Polietileni dhe Poliesteri
Shëndet & Mjekësi (127)
Qendra për Terapi Fizikale & Rehabilitim, Barnatore, Asociacione & Organizata
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente (197)
Avokat, Agjencione doganore & Shpedicione, Këmbimore & Transferte parash
 
Shtëpi & Kopsht (86)
Pastrues objektesh, Tapeta, Shitblerje e patundshmerive
Sport & Rekreacion (17)
Federata sportive, Qendra sportive, Pajisje sportive
Tregti & Shitje (95)
Dyqane sportive, Dyqane nusërie, Tregti me derivate te naftës
 
Udhëtim & Turizëm (131)
Kompani avio-transportuese, Transport & Bartje mallërash, Agjenci udhetimi & Turistike
Ushqim & Restorante (85)
Restorante, Bukëpjekës, Embëltore & Pasticeri
 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in